Måndag

Jag måste ha gjort den godaste omeletten någonsin. Fytusan så god den blev! På en pisskvart sisådär stod maten på bordet. Proteinbomb. Hade tonfisk, kesella, rödlök och tomat emellan omeletten. Lät den steka som en pannkaka på endast ena sidan och sen lade jag röran emellan och vek ihop den. Fin blev den också.. Haha. jahopp då vet ni det! Naturligtvis kryddade jag med salt, pepparmix och paprikakrydda.

Nu ska jag diska, sen sola och sen tränaaaa!!
Pussa!


Perfect stranger

- Schhöööön!


Sego

Typ den segaste söndagen någonsin. Går nog över till Emilia och Viktor om en stund och kollar på solsidan. Sen blir det sovdags. Tänkte försöka mig på en löpartur imorgon innan jobbet. Så tuppen ylar redan klockan sex. Nu kör jag igång igen. Som så många gånger förr. Mår skit av att inte röra på mig. Så för att klaga mindre är det bara att köra. Dessutom är det inte lika kallt nu som det varit, för det är det jag har haft som bortförklaring, kylan.
Hörs när vi hörs. Tjing!




Dum?

Är man dumihuvet om man tar hemkörning på pizza från apoteket till mig? Dvs till Terassen. Sisådär 50 meter ifrån???????????

hallådääär!!

Jag blir sällan sådär äckligt bakis, men nu mår jag verkligen skit.
Hoppas att jag snart piggnar till. Fast lätt värt att må som jag mår. För denna natt har inte varit av denna värld den har lätt varit den bästa kvällen ute. Hahah. Sjuk. ;)

Ska äta, sova och äta och sen sova sen blir det nog och äta. Hejdå.


Grym tjej.

I vanlig ordning så blir man inte annat än nöjd när Zabina sätter igång och donar med mitt hår. Den tjejen är grym och det ska hon verkligen ta åt sig av för det förtjänar hon verkligen!
Men hurdan frillan kommer se ut ikväll är oklart, chansen finns att det kommer bli något liknande som förra utgången. Outfiten är klar, iallafall i huvudet. Ett par nya lackleggings blir det, riktigt lackiga är dom ;) Nästintill skinn men inte skinn. Och troligtvis en klänning jag köpte igår. Nu ska jag köra igång med allt tills mina söta gäster kommer!
Puss på er.


Lördag.

Har redan hunnit med endel nu på förmiddagen. Och om en halvtimme ska jag till salongen och färga håret. En månad sen sist, inte alls längesen. Men det kostar att ligga på topp ;) och får panik att ha o göra med en ful utväxt. Uäk.

Senare kommer Sarah hit och vi drar igång med alkoholförtäringen och sminkningen, fick äran att sota hennes ögon till kvällen. När allt är tipptopp kilar vi vidare till Paulina. Har sett framemot att träffa mina gamla änglar från duveholm. Kommer bli grymt!

Måste jag nämna att utstyrseln är ett problem även denna partynatt? Vad fasiken ska jag ha på mig?




Sweet dreams

Skön kväll måste jag säga. Avslutades med en dejt med Madicken.
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon väntar färgning av mitt hår. Yeeeeey, kan inte bli bättre eftersom det är utgång imorgonkväll.
Just det, systemet måste få sig ett besök också.
Nattinatt alla och du.
Puss


Fredag!

Nu är jag hemma igen och ska strax pysa iväg på lite fredagsmys.
Ha en trevlig kväll.
Pusss!

Nobody can go back and start a new beginning,
but anyone can start today and make a new ending.

Norrköping får mig att sluta tänka. Tack!

Nu är jag i Norrköping, att få andas in lite frisk luft är ju verkligen på tiden. Har saknat att vara här. Dock är det inte det enda jag saknar, men det enda jag kan göra något åt..
Andreas: -"Du får gå vidare nu, du är ju förfan snart 30!"
Hahah, min bror är rolig.
Finns en liiiten chans att det blir shopping imorgon, möjligtvis något till lördagens partynatt? Får se.
Sov gott nu mina vänner. Puss

Sommarminnen.

Min lilla pärla Lovisa & jag har ganska nyligen proppat i oss varsin kebabtallrik. Mums på den skulle jag vilja säga!
Och strax ska jag lämna min sköna för att fly staden ett tag, dock inte så lång tid. Är tillbaka imorgon igen. Då är det middagsmys med fisan.

Bjussar på några sköna bilder från Lovisas födelsedagsfest förra sommaren som spårade ur totalt. En kväll vi sent kommer glömma. Fulla som kastruller mina vänner, fulla.









Haha, alla bilder är så klockrena. Och ikke att förglömma. Det var jobbdags dagen efter klockan åtta. Packad. glad & spyfärdig. Yey. Det var tider det.


you.


Indestructible

Jag måste vara galen, jag är redan vaken & uppe.
Har å andra sidan tvättid nu, men jag ställde aldrig klockan. Och det är inte så att det måååste tvättas idag. Men jag tänkte endå städa så det kan ju vara skönt att göra allt då.

Börjar dagen med en kopp kaffe!


17 februari 2011

Ooooh, mår som en påse skit. Får inte, vill inte, ska inte bli mer sjuk!!
Jobb imorgon.
Kanske bättre och försöka sova nu så man vaknar hyffsat okej imorgon klockan sju.



Tänker & saknar.


16 februari 2011

Får se hur länge ögonlocken orkar hålla sig uppe innan dom sakta men säkert rullar ner likt en rullgardin. Känner mig allmänt krasslig. Halsen spökar och orken i kroppen finns inte vid min sida som den brukar göra. Får hoppas på att jag snart är fullt kry igen. Jag har en hel helg framför mig med jobb och hjälp med flytt. Så det sista jag har tid med nu är att vara sängliggandes. Det är inte riktigt min melodi och bara ligga och tycka-synd-om-mig-själv.
Min orklöshet har resulterat till att disken här hemma bara blir större & större. Som jag så fint skjuter upp varje gång jag bestämt mig för att ta tag i den. Tillslut är det så mycket att nästan planerna på att köpa nytt är lättare att göra än att göra skiten rent. Nåväl, oroa er inte så långt ska jag inte gå. Imorgon ska det diskas! 

Sov gott och puss på er.






Allvarlig och seriös är inte mitt förnamn.

Det är inte mitt fullaste allvar när jag är extremt bitter i bloggen lite då & då. Det är mer en överdrift för att det kan vara lite småkul ibland att få överdriva en gnutta. Så att ni vet. ;)

Nu är jag hemma hos Lovisa. Vi lunchade tillsammans på stan och åkte till maxi och handlade. Det var ett bra tag sen jag träffade den kvinnan. Så det är kuligt.

See ya later.
Puss


-


För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat


black black black & black


If you are going through hell, keep going.

Idag har jag bestämt mig för att jag börjar på en ny kula med allt. Från och med nu så går jag vidare. Önskar naturligtvis att det kommer fungera, med tanke på att sätta en tidpunkt på livet går vidare kanske inte fungerar. Men jag prövar. Kan inte stoppa upp min tid mer nu.

Sååe, hörrni.
Ha en bra alla hjärtans jävla dag.



-


We're gonna party like it's the end of the world!!

Strax ranglar jag och klackarna över till Amandha där festligheterna äger rum ikväll. Jag hoppas och vet att kvällen kommer bli minst sagt grym!

Ha en superduper naaajsig kväll mina vänner, er andra skiter jag i! ;)





Nattinatt.

Mysig fredagskväll, som gärna skulle få fortsätta men blir nog att jag går och lägger mig istället och vaknar upp pigg som en nötkärna imorgon för att ladda krutet till en sjukt rolig kväll/natt med alla fina som kommer befinna sig i min närhet under kvällens bravader.

Nattinatt.


Skön fredagsmusicaaaa!


11 februari 2011

Igår var det en riktigt rolig dag. Umgicks med bror hela långa dagen till sent på kvällen. Underbart.
Vi åt god mat, hälsa på mamma & pappa, hyrde film, prata and you name it.
Men så fort dörren stängdes här hemma så blev jag helt lost i kroppen.
Kände mig så liten och ensam.
Tankar slog mig som aldrig har existerat förut. Det fick mig att inse endel saker. Nämner inget här och nu. Men man skulle bara vilja ruska om endel och fråga vilka dom är egentligen. För jag vet inte vem jag känner av dom två personligheterna som befinner sig i en och samma kropp. Vill jag ens veta? Tiden är förbi för det tror jag.

Meen, idag är jag inte bitter. Idag tar jag tag i dagen som den lediga fredag det är. Ska alldeles strax knata ner till glasbanken och fylla på kylen. En ny mascara behövs inhandlas också. Sen hoppas jag på att Amandha vill komma upp på en kaffe och möjligtvis en lunch.

Jag kommer tillbaka, var så säker.
Tjoflöjt.








Gammalt från arkivet.

 


Bortkastad tid.



"Nu har jag rensat ur, nu spelar ingenting nån roll
Nu kan det blåsa vart det vill, för nu är allt tillbaks på noll
Och här kan allting börja om, nu kan jag se vad jag förträngt
Nu ska jag passa mig för dom, som aldrig gjort som dom har tänkt
För jag vill aldrig bli en sån, så har jag lärt mig det igen
Det kanske passar nån, men inte mig och inte än"

 


..Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom va kvar..




"..Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är.."


10 Februari 2011

Vad glad jag blev när syster ringde och berätta att hon och Viktor tog hem det med lägenheten. Wihoo!! Snart bor vi inte långt ifrån varandra. Grattis!!!

Ska snart ta hand om disken som jag inte gjorde igår, hann ju endå med så mycket annat.
Sen blir det en dusch så jag kan styla till min lugg som står åt alla håll och kanter just nu.
Ska även träffa Andreas & Markus idag. :)

Nu kör jag mitt race så allt snart är gjort.
Puss och hej på er.



9 februari 2011

Gårdagens trip till Linköping och Norrköping var mycket trevlig. Trodde kortet skulle bränna på rejält men ikke sa nikke. Jag hade ingen större lust att shoppa faktiskt. Tro't eller ej.

Idag har jag hunnit med en himla massa. Har jobbat, storstädat, tvättat och varit iväg hos Zabina och klippt luggen. Så nu mina vänner & fiender så ser jag igen.

Trodde inte jag skulle orka och hinna med någon löpartur idag men ack så fel jag hade. Jag hann med två!
Tre dagar i rad sitter aldrig fel. Dock så hörde jag att det skulle bli tok mycket snö imorgon? Då går det ju inte att hålla igång på samma sätt enligt mig själv. Så man skulle ha ett löpband.

Nu är jag iallafall ledig till på måndag, happy face!!
Det enda planerade är partajjet på lördag, det ser jag fram emot.
Såå, vill ní mysa. Säg till! ;)

Tyckte jag hörde någon härja efter mig så borde gå nu.
Dock var det bara soffan som ville ha sällskap.. Jag och min obekväma soffa. Mums.

Tjingling. 



7 februari 2011

En toppenbra måndag vill jag lova. Har hunnit med att unna mig ögonbryns plock och färgning. Så förbaskat skönt, jag är nog den enda som ligger och njuter och nästan slocknar av det.
Och äntligen blev en löparrunda av, det gick över förväntan. Grymt bra & grymt skönt.

Imorgon blir det en trip till Norrköping och Linköping med mamma, Emilia och Viktor. Ikea och annan shopping. Kuuuel.

Nu ska jag snart sova fast klockan inte ens är tio. Men ni har väl hört talas om skönhetssömn?



- Hos mamma & pappa. Det börjar ta sig med deras bygge!


- Störda syskon med körven! Haha


-


2 februari 2011

Idag har jag träffat Frida och Leoh, en lunch och promenad checkade vi av tillsammans.
Imorgon blir det en dejt med dom båda igen och efter det så ska jag träffa söta rara Sarah.

Om en stund pyser jag ut en sväng. ;)

Sov gott.

She believed she could so she did

Idag går jag och lägger mig med gott samvete.
Efter våran springtur gick jag och handlade. Blev en dusch på dirren när jag klev innanför dörren och en kvälls knäckemacka med kalkon, keso och tomat. Nyttigt & gott.

Nu sitter jag här med mjukiskläder och ska slänga mig i soffan innan det är dags att sova och vakna upp imorgon igen klockan sju för att göra sig redo för ytterligare en jobbdag. Jippi!?

Puss och godnatt!



Störigt.

Varför kan man inte köpa mindre än ett helårs kort på friskhuset för?
Det stör mig, för jag vägrar binda mig i ett helt år och kasta pengarna i sjön.
För jag vet redan nu att jag inte kommer köra i tolv månader framåt på samma ställe. Sån är jag. Röv också.
Halv sju möter jag iallafall upp Amandha för lite fettförbränning, vi ska ut och springa sådetså!

Höjdpunkten idag måste väl endå varit min hemmagjorda wok, delicious!

Hejdå och hörs sen.


Tisdagen den 1 februari 2011

Vad jobbigt det är när huvudet inte hänger med och bara känns tungt. Hoppas på att det känns bättre snart och att kroppen piggnar till.
Igår kväll fick jag sådant sug efter träning så jag körde igenom ett core program jag fick av brorsans sambo för ett tag sen. En hel del övningar för mage och rygg. Förstå träningsvärken idag. Körde totalt slut på mig själv.

Idag blir det nog att jag lagar någon slags kycklingwok. Utan ris dock men det tycker jag blir minst lika gott. För jag är mer ute efter woken iallafall.

Nu ska jag klä på mig. Det kan ju vara första steget till en piggare Angelica.

Hejhej.