I'm so happy


30 april 2011

Det är inte varje dag man skriver här inte. Mycket har hänt, som endast kan leda till det bästa nu. För att få vara lite egoistisk så var det dags att jag börja tänka lite på mig själv och det ledde till både det ena och andra. Något jag aldrig kommer glömma är hur bra min familj är, rent ut sagt är jag så jävla lycklig att jag har dom. Älskar er allihopa!! 
 Igår var det ett sista förväl av farfar då det var begravning. Det var verkligen hur fint som helst. ♥

Kvällen kommer spenderas med ett eller två glas vitt med Malin. Inga större ansträngningar blir det. Är fortfarande ganska krasslig. Halsont och förkyld har varit vardagsmat dom senaste veckorna. Pollenallergin är värre än någonsin också. Men här ska det inte klagas. Är återigen så sjukt nöjd med alla människor jag har omkring mig, ni är underbara!!

Ett minne som snappade upp en dag som denna är att det var ett år sen han sov här för första gången. Speciella saker glömmer man inte, inte jag i varjefall...






Bilder från förra helgens utekväll!


20 april

Bra dagar har det varit, och bra dagar kommer att komma! Det har jag mina vänner att tacka för som livar upp stämningen när man egentligen bara vill gräva ner sig för en stund. Usch och blä!
Imorgon är det Norrköpingshäng under dagen och på kvällen är det övernattning i Eskilstuna. Ser framemot hela ledigheten nu. Ska njuta som bara den, för snart är det dags igen....
Dags att bädda ner sig
Puss & godnatt.




Sunny sun!

Ojojoj, dåligt skrivet ser jag. Har ingen större tid att skriva nu heller. Ska snart iväg med brudarna och njuta av solen någonstans. En liten picknick, väldigt mysigt om ni frågar mig! :)
Ha det bra i vårsolen!
Puss



Packat & klart!

Nu är det packat och klart. Imorgon åker Lovisa, Peter, Jocke och jag till Ullared. Vi har hyrt stuga där. Blir bara en natt. Men fan vad kul vi ska ha!! Har aldrig varit där tidigare. Så kortet är nu laddat! ;)

Det är snart dags att beta av sista jobbtimmen för dagen. Sen blir det mys och mat hemma hos Lovisa!

Puss&hej!



Goodmorning sunshines!

Morgonpromenad, check!
Nu ska frullen ätas upp och sen ska jag iväg och sola med syster. Senare åker jag till Norrköping med Emilia och Viktor. Deras soffa har kommit. Blir nog att kanske hitta på något med dom senare ikväll också, kanske ut och äta någonstans? Världens bästa syster fyller ju 20 år idag!!


Sötaste syster!


Det var verkligen jätte fint att få chansen att se F en sista gång. Jag hade mina bilder i huvudet om hur det skulle vara eftersom jag aldrig någonsin varit med om det tidigare. Mesta dels läskiga tankar. Men jag är glad att jag följde med för vilken lättnad det är nu. Han var så fin min F. ♥

Godmorgon!

Idag blev det ingen morgonpromenad, hinner inte. Då hade jag fått gå upp klockan sju. Ska strax kila iväg till syster för att följa med henne till sjukhuset. Efter det åker vi till Eskilstuna, kommer återigen bli en tung dag...
Vi hörs senare när jag kommer hem igen.
Puess


hejhopp.

Jag blev väldigt nöjd med håret, dock är det ovant att det är så kort. Men var verkligen tvungen att kapa av endel för att få den färgen jag vill ha till sommaren sen var det väldigt slitet också. Och snart blir det väl att gå och lägga sig, en jobbig dag väntar imorgon...
Sleep tight, puss.

Heeeelg! ;)

Wihuu, äntligen är veckans jobb slut. Så med andra ord har jag nu tagit helg.
Tvätten är i maskin och strax ska det dammsugas. Sen blir det ju som sagt att kila iväg och färga håret och klippa sig. Förslag någon? Det är så svårt med min lugg numera, med tanke på att jag inte vill ha lugg längre som jag hade ett tag. Så den är fortfarande för kort för att ha nere. Vill göra någon mer förändring. hmhmhm. Vi får väl se om Zabina har något förslag.

Vi hörs sen
Puss


Tänker på dig

Tänder ett ljus för dig farfar som skulle fylla år idag


Goddagens!

Halv nio steg jag upp ur min underbart sköna säng för att bege mig ut på en minst sagt svettig powerwalk. Nu ska jag sätta igång med lite städning, när energin fortfarande är på topp.
Åååh, imorgon är jag ledig från kvällsjobbet för att jag ska färga håret och klippa mig. Skulle försöka hålla mig till nästa månad men jag klarar inte av det. ;)




- Innan promenaden imorse, osminkad & taggad!


Mooonday

Äntligen kan jag slå mig till ro. Idag har dagen bestått utav jobb och två långpromenader och alldeles nyss en härlig solning. Det här kommer sluta bra om jag fortsätter på detta vis! Hejaheja mig!
Innan jag tar en efterlängtad dusch ska jag beta av mitt corepass. Så, ja snart kan jag iallafall slå mig till ro. Imorgon är jag ledig men ska endå ställa klockan så jag kommer ut på en långromenad innan frullen. Sen blir det nog en dejt med Paulina och Linda. Mamma ville även att jag skulle sova över hos dom imorgon, mamma ville inte sova själv när pappa är i Malmö över natten. hah söt. Men jag ställer upp, såklart.

Nu kör jag.
Tjingtjong.



make peace with your past so it won't screw up the present.

Ibland står man fast vid endel personer som man vet att man innerst inne borde släppa, man försöker att sy ihop det som har gått sönder och försöker få det att bli helt igen, som det var från början. Det bara är så, man är rädd att förlora, att vara ensam. Man passar inte ihop med alla och det är inte meningen heller, meningen är att om man gör det så funkar det eller så möts man igen. Kanske längre fram, kanske aldrig. Det får tiden avgöra. Jag tycker inte man ska se tillbaka på sitt förflutna med dysterhet snarare att man möjligtvis har lärt sig något som man kan använda sig av i ett senare tillfälle. Det behöver inte vara en bortkastad tid, det var bara inte meningen. Det gäller bara att förstå att vissa är färdiga med varandra och att även det tråkiga förhoppningsvis för med sig något gott. Man ska inte ångra det man gjort, man ska ångra det man inte gjort. ♥


Just can't get enough!

Hemma efter den nionde promenaden/löpningen på sju dagar. Det tycker jag är bra. Är så taggad så jag har inte ens "unnat" mig en dag som jag vanligvis brukar göra på helgen. Underbart. Nu ska disken tas om hand och jag med för den delen, en dusch och lite fixelidix. See ya!




Lördag.

Har sovit riktigt dåligt i en veckas tid nu. Ligger och vrider & vänder på mig och kollar på klockan i mobilen stup i kvarten. Verkligen jätte jobbigt. Har aldrig haft problem med sömn tidigare. En orolig känsla i kroppen. Det är ju trots allt mycket i huvudet just nu. Begravning på gång, sen mycket annat som jag inte orkar nämna nu.
Blir iallafall en lugn helg med ett mindre underbart jobb men tacka vet jag mina underbara vänner som väger upp det en aning.
Puss sålänge.


Visste du att jag väntade på dig redan innan du gick?