Thursday, March 31.

Mitt blogghumör svajjar minst sagt upp & ner. Dels har det sina förklaringar till att jag inte har haft någon större lust att tänka på bloggen dom senaste dagarna. Tankarna har kretsat runt min fina familj och släkt. ♥

Idag har jag varit ledig, blev en vända på stan och sen lite umgängestid med Lovisa hemma hos henne. Väldigt skönt med en oplanerad och slapp dag när det är veckans enda lediga dag. Så man kanske skulle göra någon nytta också och köra ett litet ryck och städa lite här hemma? Eller ska man gå raka vägen och slänga sig i soffan och äta jordgubbar och fortsätta den slappa dagen måntro? Alternativ två lockar en aning mer vill jag lova, men alternativ ett är bra mycket nödvändigare. Jahopp, det är nog ord och inga visor. Seså...

♥ 25 Mars 2011 ♥

  ♥
I minnet Du lever
Du finns alltid kvar.
I minnet vi ser Dig
precis som du var.


♥♥♥♥♥♥


Godmorgon solstrålar!

Okej, bara för att jag var jäähävligt rastlös igårkväll så må det hända att jag möjligtvis gjorde något dumt men ack så roande och tidsfördrivande det var. Jag råkade klicka hem två par jackor, ett par skor, ett par jeans och tre par linnen. Vilket rus, vilken lycka! Har hittat typ tre par andra skor som jag måste gå lös på också. Som om man inte redan har minst femtio par skor, men det duger inte. Mycket vill ha mer.


Boy I think about it every night and day


goooone.

Efter många suckningar och lata stunder så försvann både disk och dammråttor efter ett tag. Wihoo!
Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, ska upp tidigt.

Så sussa sött.

 


Onsdag

Det blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig med mina två sista jobbdagar för veckan. Åkte på en kortvarig magsjuka natten till måndagen. Men jag tror (peppar peppar) att jag är på banan igen. Idag fick jag i mig veckans första frukost, mums!! Och jag tror att jag har energin att ta tag i disken nu och kanske ta fram dammsugaren.

Jag återkommer.
Puss

heyyhoppohej.

Denna helg har varit så förbaskat seg men ikke att förglömma den har varit väldigt trevlig trots allt. Har haft bror på besök som har övernattat här. Även Frida och Leoh har kommit hit och myst. Nu kör jag två dagar till på kneget sen är jag ledig från onsdag till söndag. På lördag blir det fest men det blir även den sista utgången på länge. Har blivit mycket utgångar och fest på senaste tiden så ska sansa mig några hekto och satsa mer på figuren efter brakfyllan som kommer på lördag. ;)

Kimona är på gång hit nu så måste kila.


Ooo, there ain't no other way

Ibland snubblar man lite på planerna man har så idag känner jag mig redigt besviken på mig själv. Hoppas att jag rycker upp mig mer imorgon och får tillbaka glöden och motivationen. Imorgon kommer förresten Lovisa hem. Ska bli kul att få träffa tösen.

Dags att sova ska ösa fem dagars jobb från och med imorgon men jag klagar inte efter tisdag är jag ledig hela veckan ut, uh uh långledigt!

Sleep tight tonight!


Myyyystjejen dååå.

Beställde mig nyss denna goding (se bild nedan) så nu längtar jag till slutet av april då den är beräknad att komma. Jag och brudarna kommer ju vara huuur mysiga som helst när vi glider runt med dom. Madicken har redan en och Amandha och jag var bara tvungna att klicka hem en. Nu blev jag genast lite mer på allerten. Kommer bli en riktig myspystjej.com. hah!


Trött trött trött. gosh.

Fan så seg jag är idag. Har i princip sovit fram tills nu. Sitter fortfarande i bara nattsärka :P
Borde röra mig ut & springa och röra på fläsket, får ångest när jag inte gör det. Hur fjantigt det än låter så är det så. Men jag orkar inte.
Ge mig energi någon?

Nattinatt!



Godnatt och sov gott allesammans!


You had my heart inside your hand, But you played it, You played it to the beat.

Vad skönt det är ibland att bara få vädra sina tankar och även få ta del av andras och bara finnas till och lyssna. Andras problem kan även göra nytta i sina egna. Med andra ord kan det var nyttigt att bara få byta lite erfarenheter.

Jag önskar att jag hade styrkan att radera precis allt men jag är inte redo, men jag försöker och den dagen kommer att komma då allt är historia och helt borta. Jag vet det.


Mooonday!

Eftersom jag hade sparat ett inlägg som utkast igår kväll så finns nu bilderna under mitt 'sov gott' inlägg. Orkar inte göra om och lägga upp alla bilderna så det blir dagens datum. Så scrolla ner så dyker lördagens bilder upp!

Nu ska jag slänga mig framför tv:n en stund innan jag drar ut på en långpromenad och solning med syster.

Hejohå!


Sov gott

Imorgon bjuder jag nog på en riktig bildbomb från igår.
Orkar inte lägga upp några nu. Tänkte faktiskt släcka ner här hemma nu och slockna likaså jag.
Puss och sovgott!

Galejj 12 mars!

Ibland säger bilder mer än tusen ord. Så varsågoda mina vänner, här bjuder jag på en hel drös med fina som fula bilder från lördagskvällens heybaberiba! Let the fun begin. Njuuut! ;)















Galen kväll!


Bakfull är kuel.

Bakis efter en kanonfylla igår. Hujedamig!
A Kronvall och jag har för traditionens skull slängt i oss varsin pizza.
Tror minsann det blir en powernap nu.
Tack för igår alla drabbade! Haha

Pössökröm.

untz unts untz

Nu skiter jag i det här och super mig snygg(are) istället!!
Tagga tagga tagga!

Puss på er.


Lördagsmorgon!

Blev läggdags väldigt tidigt igårkväll. Mådde väldigt lustigt, mådde illa, hade huvudvärk oså.
Idag tror jag att jag känner mig bättre så jag ska strax gå över till syster och bli bjuden på kaffe. Ska även passa på att kolla om hon har något snyggt hängandes i garderoben tills ikväll. För ikväll kör vi gott folk, eller?

Puss & peace.


Jag kan mer än gärna ta Emilias & Viktors lägenhet!


Underbara fredag!

Snart kommer min kära Amandha och hämtar mig i Norrköping. Vi ska ut o cruisa i solen med glajjorna på. Och prata skit om alla idiot killar som existerar. Och ni karlar som inte är idioter behöver inte ta åt er, men tro mig det finns gott om dom. Uäääk!
Vad gör ni denna härliga dag?
Ha det toppen iallafall!
Puss & Peace!

Torsdag 10/3

Om en halvtimme åker jag till Norrköping, blir borta till senast lördag. För då väntas det utgång. Det kommer bli grymt, som alltid.

Har träningsvärk i hela kroppen efter alla promenader och löparturer. Den värken är trots allt en alldeles underbar smärta. Så jag klagar inte, bara en parantes.

Ha en bra dag.
Puss!


Tisdagen den 8 mars 2011

Oooh, känner ruset av lycka i kroppen! Det mesta är så jävla bra just nu rent ut sagt. Var nyss iväg med bästa vännerna och sola. Vi öser på vi. Och snygga är vi om inte annat så blir vi snyggare ;)
Gårdagskvällens hyss kanske man inte bör nämna. Meen, en liten touch kan jag allt dela med mig av. Amandha och jag kastade massa skit som jag ville bli av med, det måste ju vara fint till helgen här hemma wohooo... Efter det spårade det SOM VANLIGT ur. Vi kan kalla det, ehm, spaning av alla möjliga typer. Snygga till riktiga idioter. Vi tillhörde väl mer kategorin ligister igår. Men what a fuck, fuck a duck spelar det för roll?

Är det en slump att det är fettisdagen och internationella kvinnodagen samtidigt?

Heja heja fetakvinnorsdag!



Ohh yeaah


Mondayyyyy!

Hey yo!
Härliga måndag. En uppfräschning av ögonbryna har det blitt och ögonfransarna har blivit färgade. Några koppar kaffe slukas nu i stundens hetta med A Kronvall och min andra lampa är nu hemma hos mig som har kommit. Den kommer nog att få stå i köket istället.
Fick även min mobilfaktura från tele2 idag. Jag kan ju minst sagt ta och säga att jag fick en smärre chock när jag öppnade den. Hejdär 1800 kr. Lite fel där kanske. Så den rev jag sönder.
Vilket skit jag skriver! ;)

Ne hörrni, vi hörs väl sen va?


Söndag

Helgen börjar lida mot sitt slut och det gör mig inte ett dugg. Alldeles underbart är vad det är.
Gårdagen blev över förväntan endå. Halvt nykter & halvt onykter. Drog några moves på statt och sen hemgång runt halv tre och vakna upp klockan sju för att vandra vidare till jobbet likt en zombie. Kändes väl lite sisådär måste jag säga. Efter jobbet kom Amandha och hämtade upp mig. Både Amandha och jag led av sömnbrist så ni kan ju räkna ut själva att vi var en aning flabbiga.

Nu ska jag snart bädda ner mig och fortsätta att längta efter långledigheten och nästa helg.

Peace mina vänner, peace

Dop på gång.

Sådär då, nu är jag färdigdonad!
Dags att knata över till Alexandra.

Ha en bra lördag mina vänner!
Puss

Lördag 5/3-2011

Lite sovmorgon kunde jag ju ta innan jag börjar göra mig iordning inför dopet, men som vanligt vaknar jag tidigt. Somnade ju förtusan sent inatt? Inget att göra något åt. Upp & hoppa!

Efter dopet o allt blir det parteyy & statt. Jobb imorgon klockan åtta. Meeen, klockan är inte åtta än va? ;)

Be true to who you are!

Ibland ser man saker man ibland önskar att man inte såg. Men där fick jag det svart på vitt och jag borde ha förstått hur det var redan för längesen. Eller, jag förstod det. Men är man så godtrogen som jag är så tror man för det mesta på allt man ser & hör. Även om det är en enda ond cirkel av ytlighet, falskhet och smöreri. Jähäävligt synd att man inte kunde dra tillbaka tiden ett tag för att få vissa saker gjort och vissa saker ogjort. Alla gör sina misstag, inte sant?


Kärring

Så kan det gå när alla mina vänner kan mitt lösenord. I detta fall var det Amandha som flikade in ett inlägg utan min vetskap. Rövarkärring.

Nu ska jag duscha sen sova.
Hejdoo looosers! ;)


Bloggrape, oh no!

Tjubba tjubba, allihoppa!! Jag heter Angelica Andersson, fyller snart 22 somrar och tycker att jag är cool! ;)
Jag har även världens bästa och ascoola vänner!
Puss på er ♥